Over Triaba - Informatie over Triaba België

Contactgegevens en adres voor Triaba België. Informatie Triaba

Triaba.com is een Noors bedrijf dat zich toelegt op het leveren van enquêtes in samenwerking met Cint AB. Triaba is lid van de AMA (American Marketing Association), voldoet aan de AAPOR Code (American Association for Public Opinion Research) en volgt de Gedragscode van ESOMAR. Triaba is ook lid van de Norsk Markedsanalyse Forening (Noorse vereniging m.b.t. marktonderzoek).

We hebben enquêtepanels in meer dan 90 landen en 630.000 leden. Als u een enquête wilt uitvoeren in Triaba, kan onze partner Syno International u helpen. Stuur een e-mail naar Triaba(at)synoint.com

Digital Insights Gathering Platform:

Digital Insights Gathering Platform, Vroeger gekend als Cint Panel Exchange, brengt vragen en antwoorden samen uit de hele wereld en vormt een unieke en transparante marktplaats. Bedrijven maken gebruiken van ons platform om online consumentengroepen,  bedrijfscommunities en gespecialiseerde communities op te zetten die hun marktonderzoek ondersteunt.

Kwaliteit van onze panels:

Om een hoge kwaliteit van onze panels te verzekeren, maken wij gebruik van GeoIP en Captcha:

1. GeoIP: MaxMind (www.maxmind.com).

2. Captcha: reCaptcha (www.google.com/recaptcha).

Voor meer informatie over de kwaliteit, bezoek onze partner Cint.com. 

Lidmaatschap:

Triaba volgt en voldoet aan de AAPOR Code en de ESOMAR's Gedragscode.

Ondersteuning Leden:

Vragen over een enquête, uw account of geld, problemen met het aanmelden (bijvoorbeeld gebruikersnaam en wachtwoord werken niet) of de registratie hebben? Neem contact op met Cint Lid ondersteuning: https://cint.zendesk.com/hc/en-us/requests/new . Cint FAQ: https://cint.zendesk.com/hc/en-us.

U kunt ook contact opnemen met Triaba voor hulp: support(at)triaba.com

Contact Triaba Panel:

frode(at)triaba.com

Of, Triaba, c / o Frode Lorentzen, Lyngveien 2B, 1433 AS, Noorwegen